reviews

"De catering van Verre van Verre is niet alleen heerlijk, gezond, veelzijdig en prachtig voor het oog, maar ook nog eens heel flexibel en zeer prettig in de communicatie en voorbereiding. We hebben nu al een aantal keer van de kleurrijke hartige taarten en salades, het brood met smaakvolle dips, en de verrukkelijke, kruidige schotels met bijzondere groenten mogen genieten. Het is iedere keer anders, maar iedere keer even lekker en goed geregeld Ga zo door!"
Oskar, Leiden

 

"De catering op ons feest door Verre van verre was geweldig! We kregen van al onze vrienden veel complimenten. Die geef ik bij deze door! Echt alles was lekker en het zag er prachtig uit! Dankjewel!"
Gertru, Leiden

 

"Top!!! Heel gevarieerd en heerlijke gerechten. Als niet-ui-liefhebber was de venkel/ui salade heerlijk! Verre van Verre weet ons altijd te verrassen met weer nieuwe gerechten, toevoegingen op de oude, en allemaal aangepast aan onze wensen. De samenwerking verloopt altijd soepel. Wij kijken uit naar nog vele diners!"
Max, Leiden

 

"De Vegan cashew cheesecake was heerlijk! We hebben er met z'n allen van gesmuld! Ook onze zoon die 1 is geworden heeft gesmikkeld 😊"
Bibi, Leiden


Het was absoluut heerlijk. Dank Verre van Verre voor de fantastische catering bij ons veganistisch 21-diner. Een doorslaand succes!

Moniek, Leiden


Heerlijke vegetarische hapjes voor mijn feest besteld. Gasten waren enthousiast en ik zelf helemaal!

Pauline, Leiden


Benieuwd geworden? Bekijk dan eens het aanbod van Verre van Verre! Voor bestellingen of een vrijblijvende offerte kunt u snel en eenvoudig via ons contactformulier contact opnemen.